Strona Główna

KAŻDY Z NAS MA 10-12 DAŃ, KTÓRE DOBRZE ZNA I CIĄGLE POWTARZA. ALE TA PULA NIE WYSTARCZY NA WSZYSTKIE OKAZJE… JAK TO ZMIENIĆ?

Jedzenie idzie w parze z emocjami i ważnymi wydarzeniami w życiu. Dlatego ta książka przedstawia 22 codzienne sytuacje, które nie obędą się bez czegoś pysznego: wspólne oglądanie meczu, randka, piknik, danie na rozgrzewkę, regeneracja po treningu i wiele, wiele więcej.

Pascal Brodnicki z kulinarnymi ekspertami z Tuby Smaku udowodnią Ci, że gotowanie to czysta przyjemność. Jedzenie to nie tylko smak. Ma wpływ na to, jak się czujesz. Jest pretekstem do spotkań. Zresztą, zdaniem autorów, gotowanie to najfajniejsza część imprezy!

A NA JAKIE OKAZJE TY POTRZEBUJESZ KULINARNYCH INSPIRACJI?

KSIĄŻKĘ KUPISZ TYLKO NA TEJ STRONIE,
NIE MA JEJ W KSIĘGARNIACH!

Masz dodatkowe pytania? Zapraszamy do przejrzenia najczęściej zadawanych – o tutaj.

Dzięki tej książce:

– poszerzysz swoją pulę potraw, które zawsze wychodzą,

– przestaniesz się zastanawiać, co przygotować na ważną okazję,

– dostaniesz pretekst do wspólnego gotowania z bliskimi,

– we własnej kuchni przygotujesz dania na poziomie dobrej restauracji,

– tworzysz się na nowe doznania smakowe i style gotowania.


PONAD 300 STRON KSIĄŻKI, KTÓRA ODMIENI TWOJE GOTOWANIE

Na każdą z sytuacji dostaniesz przepisy Pascala Brodnickiego i jego przyjaciół z Tuby Smaku. Po jednym od każdego z 5 autorów, zgodnych z ich stylem gotowania. Pascal kocha podkręcać znane i lubiane receptury. Agnieszka Mielczarek udowadnia, że w każdej sytuacji da się zrobić coś pysznego i zdrowego. Agata (Sugar Lady) przekonuje, że słodkości nie są tylko na deser. Daniel (Umami) pokazuje, jak przyrządzić coś azjatyckiego, dużo lepszego niż dania na dowóz. A Michał (Mickey Rotten) zaprosi wszystkich miłośników mięsa do zachwycenia się kuchnią roślinną.

100% PEWNIAKI

Wszystkie 110 przepisów, które tu znajdziesz Autorzy dokładnie przygotowali i… zjedli każde z tych dań. Dlatego nie znajdziesz tu potraw, które wyglądają dobrze na zdjęciu, ale słabo smakują po przygotowaniu. Jeśli coś wymagało poprawki, dokonywali niezbędnych zmian, aby i Tobie bez problemu udało się przygotować danie z każdego przepisu! Tych pomysłów nie znajdziesz na Tubie Smaku. To inspiracje, które Autorom kojarzą się z konkretnymi sytuacjami. Niezależnie, czy zaczynasz przygodę w kuchni, czy jesteś na wyższym stopniu wtajemniczenia – znajdziesz tu smaki dla siebie.

DOŁĄCZ DO EKIPY TUBY SMAKU

Spotkania towarzyskie są po to, aby pogadać, pośmiać się, pograć w gry, ale też po to, żeby razem gotować. Nasi autorzy mają swoje ulubione przepisy, sprawdzone ze sto razy. Takie, które udają się bez pudła. W tej książce chcą się nimi podzielić właśnie z Tobą i zaprosić Cię do wspólnej przygody w kuchni.

CZYTAJ I PODZIEL SIĘ!

Podoba Ci się ta książka? Któraś z sytuacji lub jakiś przepis przypadły Ci do gustu? Pokaż w mediach społecznościowych, że też lubisz gotować z przyjaciółmi lub dla przyjaciół. Dodaj hasztag #tubasmaku, a nasi Autorzy zauważą go i poczują się zaproszeni do Ciebie.

Zajrzyj do środka książki!

Książkę dosłownie pochłonełam w jeden dzień. Od kiedy pamiętam oglądam pana Radka na YT i dażę go ogromnym szacunkiem, gdy dowiedziałam się o książce to mimo wszystko podeszłam do niej dość sceptycznie, ponieważ nie lubię książek typu "powiem ci jak masz żyć”. Tutaj dostajemy coś totalnie innego, podejście do tematu jest bardzo profesjonalne – wszystkie metody rzetelnie przedstawione na podstawie analiz badań wielu specjalistów, znawców tematu uczenia się. Widać, że autor się postarał i włożył w ten projekt dużo pracy i serca. Wszystko opisne w sposób przystępny do każdego i tak uważam, że właśnie jest to książka dla każdego ucznia jak i dla osób dorosłych, które też ciągle zdobywają nową wiedzę .

zuzis

Metody nauki, jakie dotychczas mogliśmy znaleźć głównie w formie badań, Radek Kotarski umiejętnie przełożył na papier. Niektórych form w ogóle nie znałem, niektóre już używałem (mniej lub bardziej świadomie) – ale nawet w nich odkryłem nowości! I tak oto przy metodzie walenia, natrafiłem na metodę notowania Cornella, o której dotąd nie miałem pojęcia.
Bardzo ładna oprawa graficzna, proste sformułowanie informacji i podparcie przedstawionych metod licznymi badaniami – jest to książka jak najbardziej godna czasu i pieniędzy! Polecam ciepło.

Paweu


 
 
 

 
 
 

 
 
 

 

AUTORZY TUBY SMAKU:

Pascal Brodnicki, Agnieszka Mielczarek, Agata Stankiewicz, Daniel Brzeziński i Michał Gniłka – kulinarna ekstraklasa. Specjaliści i zapaleńcy w swoich dziedzinach, którzy zjednoczyli się pod szyldem Tuby Smaku. Razem serwują całą moc smaków: kuchni z twistem, zdrowej, słodkiej, azjatyckiej i wegańskiej.

Kup Książkę

WYBIERZ JEDEN Z PAKIETÓW I KUP GO SZYBKO I BEZPIECZNIE

Koniec
darmowej dostawy

Pojedyncza książka
autografy Autorów Tuby!
DARMOWA DOSTAWA
1 obiad dla Pajacyka
 
Wysyłka od ręki!
Wybór czytelników
autografy Autorów Tuby!
DARMOWA DOSTAWA
1 obiad dla Pajacyka
 
Wysyłka od ręki!
Świnki trzy
autografy Autorów Tuby!
DARMOWA DOSTAWA
1 obiad dla Pajacyka
 
Wysyłka od ręki!

Do końca darmowej dostawy zostało:

KSIĄŻKĘ KUPISZ TYLKO NA TEJ STRONIE
NIE MA JEJ W KSIĘGARNIACH!

Włożyliśmy całe serce, aby książka obok przydatnej treści również pięknie się prezentowała. Otrzymujesz więc solidną i twardą oprawę, a w niej przyjemny papier oraz kolorowe zdjęcia, które pomogą Ci w przepysznym gotowaniu. Dlatego „Tuba Smaku” to idealny prezent dla kogoś bliskiego, ale także – dla siebie!

Pamiętaj

Kupując egzemplarz tej książki, ufundowałeś ciepły posiłek w ramach programu Pajacyk.
Dziękuję Ci w imieniu dziecka, które dzięki Tobie pójdzie dziś spać najedzone.